Tovesims

Alla inlägg den 3 september 2014

Av Tove - 3 september 2014 17:45


 

Då var det dags för de två tvillingarna att växa upp och bli småbarn! Först ut var Maximilian, tyvärr så ärvde han både pappans ögonfärg och hårfärg.


   

Sabina däremot, fick både mammans ögonfärg och hårfärg! Wow! På första försöket! Då har vi alltså en arvinge och behöver inte skaffa fler barn. Denna generationen kommer att gå snabbt. :)


 

Eftersom det numera finns två småbarn i familjen kändes det som om barnrummet behövde en renovering. Körde lite i temat rosa och ljusgrön, ingen aning om varför egentligen, men tycker att det blev ganska fint!


     

Kim har börjat mjukna till lite och börjar gilla att ta hand om Sabina och Maximilian, särskilt nu efter att hon har fått veta att Sabina är en arvinge.


 

Småbarnen verkar också trivas ganska bra. Maximilian leker väldigt mycket med xylofonen, det känns som han kommer bli väldigt musikalisk när han blir stor. Sabina däremot är lite mer lat och leker antingen med sitt kaningosedjur eller sover.


 

Tyckte att Kim behövde en ny outfit nu när hennes graviditet är över, så gav henne en ljusblå. Är inte jättenöjd, men den får duga tills vidare.


    

Förresten så passar Kim och Anokis jobbtider jättebra tillsammans! I alla fall nu när deras barn fortfarande är små. Anoki börjar ungefär kl 9 på morgonen och slutar ungefär kl 16 på eftermiddagen. Kim börjar en timme efter Anoki och slutar på kvällen. Alltså får båda tid med barnen och ingen behöver ta ledigt!


 

Men lite tid har föräldrarna i alla fall tillsammans på kvällen precis när Kim kommit hem. Då brukar de passa på att ta promenader tillsammans med barnen eller natta dem och göra något roligt bara de två.


 

Även om Kim och Anokis vardag fungerar väldigt bra ihop har Anoki i smyg börjat kolla på andra ställen där de kan bo. Deras hus just nu är väldigt litet, Kim och Anoki sover i ett litet sovrum medan barnen får sova i hallen som numera inte bara är en hall utan en blandning av hall, vardagsrum och barnrum. Än så länge har Anoki hittat ett fint hus nära stan, tyvärr har de långt ifrån råd med det med deras nuvarande jobb...

Presentation


Hejsan alla simmare! Så kul att du kollar på min simsblogg. Här bloggar jag, som heter Tove, om datorspelet Sims 3. Det kommer uppdateras med bl.a. tips, guider, historier m.m.

Sök i bloggen

Omröstning

Vad vill ni helst ha i The Sims 4?
 Årstider & väder
 Småbarn
 Öppen värld
 Släktträd
 Semesterorter
 Fler allmänna platser
 Skapa en stil

Fråga mig

3 besvarade frågor

Lite "regler"

Jag spelar bara Sims 3, alltså kan jag inte svara på frågor om 2:an eller 1:an.

 

Vårda språket och skriv inga dumma saker.

 

Om du har en fråga, ställ den i frågerutan. Då är det störst chans att du får svar så snabbt som är möjligt.

 

Skriv inte samma fråga eller kommentar två eller flera gånger. Den ena tas då bort.

 

Jag tål kritik, så länge den är konstruktiv. Skriv alltså inte t.ex. "dålig blogg" utan varför osv.

 

Gör inte reklam om din eller någon annans blogg här utan att jag har bett om det.

 

Så länge du följer dessa små regler får du mer än gärna kommentera och fråga! Tack på förhand!

 

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Thesims3.com

På Thesims3.com heter jag Chokladtjejen. Du får gärna bli vän med mig där!


Ovido - Quiz & Flashcards