Tovesims

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2014

Buggfixar till The Sims 4

Av Tove - 26 oktober 2014 17:15

Det är många som har märkt att det finns gott om buggar i The Sims 4. Men nu har det äntligen släppts en uppdatering som fixar många av dessa buggar. Vill ni veta exakt vilka buggar som har fixats står dem här nere.


Text av EA.


Krascher / prestanda

  • Fixat ett problem där spelet kunde hamna i ett evigt laddningstillstånd när alla simmarna i ett hushåll hade dött.
  • Fixat ett prestandaproblem som gjorde att för många dolda simmar skapades för "eventuella" scenarion. Vilket resulterade i ett stort antal laddade simmar som inte behövdes.
  • Bläddring åt vänster i minnestidslinjen får inte längre spelet att frysa. Ja ... vi bara ... fråga inte ens ....
  • Fixat ett problem som orsakades av att placera en sim från Galleriet i flera hushåll, vilket antingen kunde resultera i att utseendet återgick till originalsimmens utseende, eller att hela hushållet blev ospelbart.
  • Fixat ett problem som kunde resultera i att spelaren inte kunde placera ut ett rum från Galleriet om rummet hade laddats upp med en enda mattallrik.


Finjustering

  • Fixat ett utseendeproblem som fick simmar att felaktigt visas med små ögon och breda käkar när de åldrades. Det här orsakades av ett modifieringsvärde som felaktigt ignorerades för en åldersgrupp, vilket resulterade i att värdet användes fel och förvärrades om en sim övergick till eller från denna ålderskategori.
  • Sorgeperioden är över ... nu kan simmarna försöka gifta sig igen om deras fästman har dött.
  • Spelarna kan åter säga åt sina simmar att åldras med hjälp av en tårta, oavsett autoåldrandets inställning. På tal om något helt annat så känner jag att jag borde ha använt ordet ofrånsett, om så bara för att reta mina arbetskamrater som hävdar att det ordet inte finns. Men jag anser att det är ett helt okej ord, ofrånsett vad de tycker.
  • Fixat ett problem där änkor och änklingar inte fick rätt relationsstatus som änka eller änkling.
  • Simmar som är skapade av samma gallerisim befolkar nu världen som det var tänkt, i stället för att i hemlighet ta livet av sina kloner innan de flyttar in i världen.
  • Fixat ett problem där ambrosian liksom lät sig själv kopieras i byggläget, men trots att den tog fullt pris för kopian så gav den bara en tom tallrik med grafikeffekt.
  • Spöken som återupplivas med ambrosia åldras nu korrekt efter att ha återvänt till de levandes värld ... vilket är synd eftersom de bara kommer att dö igen.
  • Fixat ett problem med målet "Ordna 5 fester" som inte räknade festerna korrekt, vilket gjorde det omöjligt att ordna en fest som uppfyllde målet att ordna 5 fester. Vi har slängt ihop några rader med kod, pratat med alla inblandade festdeltagare och verifierat att det nu går att ordna en fest som uppfyller målet att ordna 5 fester.
  • Fixat ett problem som förhindrade spöken från att visas som giltiga mål i vissa simväljardialoger, till exempel "Skriv kärleks-e-post" eller "Skicka spampengaförfrågan".
  • Tonåringar kan nu skriva kärleks-e-post till andra tonåringar.
  • Spöklik reparation tillfredsställer nu infallet "Laga ett föremål".
  • Lagt till en vägghögtalare med den kusliga stationen för lokaler i debugkatalogen.
  • Fixat ett problem som fick en sim att försöka laga en fungerande dusch, om den trasiga duschen fanns på andra våningen.


Gränssnitt / text

  • "Hantera hushåll" visar inte längre upp tomma hushåll när en sim har dött av hög ålder.
  • Fixat en felaktig stränguppdatering som resulterade i att det första målet i skrivarambitionen talade om att du skulle "Läsa 1 bok på biblioteket" i stället för det riktiga målet att "Övervinna skrivkramp". Det är konstigt att just skrivarambitionen hade ett fel i texten.

Bild av EA

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove - 23 januari 2015 23:30

Äntligen laddat ner poseplayer så passade på att ta lite bilder på fina Sabina (ja, jag rimmade med mening). Tyvärr är bilderna inte med 100% bra kvalitet än, håller forfarande på och fixar med grafikinställningarna.   ...

Av Tove - 17 januari 2015 13:00


  Sabinas snygga hår hittade jag på Paint Stroke, en av mina favoritsidor att ladda ner hår på. Du hittar det genom att klicka på bilden. ...

Av Tove - 12 januari 2015 21:15

Dags för födelsedag igen! Maximilian växte upp med egenskapen Händig.   Sabina fick egenskapen Avantgardist. (de har typ inte fått några dåliga egenskaper alls?) Hon passade även på att ta ut flätorna och klippa sig i en kort frisyr som ...

Av Tove - 9 januari 2015 20:15

Såhär ser familjen Hadleys nya hus ut. Kanske inte det finaste, men familjen försöker spara pengar så att Sabina och Maximilian ska kunna flytta hemifrån efter universitetet.   Tonåringarnas tillfälliga rum blev ganska enkelt och stilrent f...

Av Tove - 3 januari 2015 09:00

Här sitter då Sabina och Maximilian i bussen ihop påväg till första dagen i gymnasiet, Maximilian aningen nervösare än Sabina.   Men det visade sig senare att gymnasiet var tuffare än Sabina trott. Maximilian gör läxorna på nolltid, meda...

Presentation


Hejsan alla simmare! Så kul att du kollar på min simsblogg. Här bloggar jag, som heter Tove, om datorspelet Sims 3. Det kommer uppdateras med bl.a. tips, guider, historier m.m.

Sök i bloggen

Omröstning

Vad vill ni helst ha i The Sims 4?
 Årstider & väder
 Småbarn
 Öppen värld
 Släktträd
 Semesterorter
 Fler allmänna platser
 Skapa en stil

Fråga mig

3 besvarade frågor

Lite "regler"

Jag spelar bara Sims 3, alltså kan jag inte svara på frågor om 2:an eller 1:an.

 

Vårda språket och skriv inga dumma saker.

 

Om du har en fråga, ställ den i frågerutan. Då är det störst chans att du får svar så snabbt som är möjligt.

 

Skriv inte samma fråga eller kommentar två eller flera gånger. Den ena tas då bort.

 

Jag tål kritik, så länge den är konstruktiv. Skriv alltså inte t.ex. "dålig blogg" utan varför osv.

 

Gör inte reklam om din eller någon annans blogg här utan att jag har bett om det.

 

Så länge du följer dessa små regler får du mer än gärna kommentera och fråga! Tack på förhand!

 

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Thesims3.com

På Thesims3.com heter jag Chokladtjejen. Du får gärna bli vän med mig där!


Ovido - Quiz & Flashcards